Madeleinekettunen

Fredagsmys och ett härligt recept tips

Hej?

Idag stod BVC för Eminella på schemat, vi har fått bytt tiden två gånger så hon är ju lite mer än tre månader men idag var de dags för besöket. Hon väger 6670 och var 63 lång och så fick hon sin tremånaders vaccination. Vi får se under kvällen om hon kanske får lite feber eller så av det. Blir alltid lite nervös av att ge dem vaccin med biverkningar och sånt men försöker fokusera på att jag tycker det är bättre att vaccinera än att inte göra det iallafall.

Sienna hängde med Linnea utanför BVC under tiden.

Vi har precis kommit hem, vi passade på att handla inför veckan direkt efter BVC besöket och nu har vi gjort två glassar till ikväll, vi provar att ha i choklad sweichernöt i en av glassarna och daim som vanligt i den andra.

Sista avsnittet av bäst i test går ikväll, hoppas på fler säsonger för det är ett av de roligaste programmen jag följt!

titta på den här bilden!! Andreas beställde hem en hockey tröja till Eminella, nu har alla barnen varsin tröja. Andreas håller ju på Växjö lakers så ja det gör vi allihop nu. Både Kendra och Sienna tycker om att titta på hockey så vi hoppas på att vi i vinter kan åka och titta live, vi får hoppas Corona restriktionerna lättar lite så vi kan ta med barnen igen och kolla hockey!

Kendra har alltid vart ganska kinkig med mat och jag har köpt massa olika frallor och mackor och rostbröd för att hon ska hitta något hon gillar men inget har väl fastnat jättemycket förens hon kom hem från mormor en gång och började tjata om brödet som mormor bakar!

Tillslut fick jag be om en limpa att ha hemma och båda barnen slukar brödet som om de vore fredagsgodis, de verkligen älskar det. Och det som är extra roligt är att det är ett grovt bröd och nu väljer de detta grova bröd framför alla sorters rostbröd i affären.

Kendra äter det med leverpastej och gurka på och Sienna med bara leverpastej.

Lägger in receptet så kan ni prova hemma också, det är en riktig favorit här hemma!

Idag är det ju fredag och vi bryter fredagstacosen och ska göra hemmagjord pizza, Kendra frågade direkt men vad händer med tacos då?? Vilken dag ska vi äta det?? Så vi får säkert kompensera med en vecko tacos men idag blir det pizza och sen glass till någon film!

Ha en fin fredag!?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats